Transmodernita: Predstavujeme tvorcov vizuálu a výstavy

Viete, kto stojí za grafickým a architektonickým návrhom výstavy Transmodernita? Je to talentovaná trojica Matúš Buranovský, Ester Mládenková a Andrea Ďurianová!

Matúš Buranovský zodpovedá za vizuálne spracovanie, grafický návrh a realizáciu katalógu výstavy. V jeho návrhu nájdete písmo FOREVER od dizajnérky Ester Mládenkovej. Matúšove práce ste mohli vidieť aj v Národnej cene za dizajn. V NCD22 sa stal laureátom s projektami QBECEDA a Plagáty pre Dni architektúry a dizajnu 2021 a tento rok získal nomináciu za projekt Dni architektúry a dizajnu 2023.

Ester Mládenková je tento rok tiež nominovaná v Národnej cene za dizajn (spolu s ďalšími autormi) za Sériu plagátov pre festival Kiosk 2022 a publikáciu EuroTypes.

Andrea Ďurianová (v spolupráci s Viktorom Tabišom) pre Transmodernitu vytvorila architektonický návrh a realizáciu hliníkového výstavného mobiliára na mieru, ktorý slúži aj ako transportná bedňa, doplnená o frézované číslo vo fonte FOREVER.

Sledujte naše sociálne siete. V najbližších dňoch si tam predstavíme autorov a ich diela, ktoré do 2. septembra môžete vidieť na výstave Transmodernita v Londýne! Prelistujte si katalóg k Transmodernite.

Skip to content