Designblok 2024 už čoskoro!

Už o pár dní sa začína 26. ročník najväčšej prehliadky dizajnu a módy v strednej Európe! Festival Designblok sa uskutoční v termíne 2.–6. októbra 2024 v Prahe a jeho tohtoročnou témou je MLADOSŤ.

Aj tento rok podujatie zavedie návštevníkov na mimoriadne miesta po Prahe. Festival sa vracia na Pražský hrad a už tradične ponúkne výstavné priestory aj Umeleckopriemyselnému múzeu v Prahe, ktoré sa premení na výstavný dom MLADOSŤ. Návštevníci sa tiež prvýkrát v rámci Designbloku pozrú do hlavnej historickej budovy Múzea mesta Prahy. Festival ponúkne novinky českého i zahraničného dizajnu od stoviek vystavujúcich, veľkú retrospektívnu sólo výstavu Bohuslava Horáka, a tiež kurátorovanú výstavu High Craft v Jazdiarni Pražského hradu. Budete môcť navštíviť prehliadku mladých talentov v rámci výstavy Designblok Diploma Selection, ktorá priblíži prácu študentov stredoeurópskych škôl a univerzít, a súťaž a výstavu Designblok Talent Cards, ktorá dáva priestor vyniknúť výnimočným študentom designu.

Nebude chýbať bohatý sprievodný program v podobe vzdelávacích prednášok, diskusií, módnych prehliadok, súťaží a odborových stretnutí.

Časopis Designum ako mediálny partner Designbloku srdečne pozýva! 

Viac informácií a lístky: https://www.designblok.cz/

Skip to content